MySoda » Yhteys

MySodan resepti

MySoda on vuonna 2011 perustettu kotimainen virvoitusjuoma-alan yritys, joka piristää suomalaisten arkea tuoden siihen lisää kuplia – helposti ja hauskasti.

MySoda valmistaa hiilihapotuslaitteita, hiilidioksidia sekä virvoitusjuomatiivisteitä. Virvoitusjuomissa käytettävä hiilidioksidi saa kuplansa Woikosken tehtaalla Kokkolassa ja se pullotetaan tuulivoimalla Helsingissä. Merkkinä kotimaisuudesta MySoda-hiilidioksidipullon kyljessä komeilee Avainlippu. Kuopiossa valmistettavista MySoda-virvoitusjuomatiivisteistä löytyy iso joukko makuja, joista jokainen löytää suosikkinsa. Tiivisteitä saa sekä sokerittomina että luontaisesti makeutettuina.

Jos haluaa parasta, se kannattaa tehdä itse. MySodan avulla saa valmistettua omannäköistä kuplajuomaa jokaisen makuun. Nauti kuplavesi sellaisenaan, tai lisää mukaan makutiivistettä.

Kotona valmistettu kuplavesi on terveellistä, onhan suomalainen hanavesi parasta maailmassa. Tavoitteemme onkin tehdä kuplaveden valmistamisesta kotona osa suomalaisten arkea. Tämä onnistuu laadukkaiden kotimaisten ainesten ja itse tekemisen meiningillä.

Resepti on simppeli. Ei se sen kummempaa ole.

Kysyttävää? Ota meihin yhteyttä Facebookissa, Instagramissa tai jätä viestisi alle

No fuss, just fizz.

Pin It on Pinterest

Share This